St.Bernardus Abt 12 wordt aanzien als één van de beste bieren ter wereld en is dan ook het paradepaardje van onze brouwerij, de absolute top in de hiërarchie van de St. Bernardus bieren. Het is gebrouwen in de klassieke ‘Quadrupel’ stijl volgens het originele recept uit 1946.
Het brouwen van de St.Bernardus bieren start met het storten van water in de brouwketel. Eerst wordt er mout (gekiemde gerst) toegevoegd, die met de moutmolen wordt gemalen. We gebruiken steeds twee soorten mout, namelijk altijd bleke mout en indien we donkere bieren brouwen wordt ook donker gebrande mout toegevoegd aan de brouwketel. Gedurende anderhalf uur wordt het brouwsel geleidelijk opgewarmd tot ongeveer 78°C. Dit proces wordt ook wel eens ‘maischen’ genoemd. Tijdens dit proces wordt de mout omgezet in vergistbare suikers. Weetje: voor ons Witbier maken we gebruik van bleke mout en tarwe.
The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.
A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!
Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.