Welkom bij de Kluizenaar

De kluizenaar speciaalbier en spijzen

予約

カフェ | De kluizenaar speciaalbier en spijzen | Nijmegen

のんびりした日曜の昼下がりに 気楽に入れる カフェを探している方は、ぜひ一度当店をのぞいてみてください。 カフェ De kluizenaar speciaalbier en spijzen ではスタッフ一同、コーヒー一杯と甘いおやつを楽しみにお立ち寄りいただけますよう心よりお待ち申し上げております。

当社のおすすめ

おいしい料理とドリンクにきっと納得。

ご来店お待ちしております。

ご予約お待ちしております。 ご連絡は お電話番号:+31243221235 または メール: Info@dekluizenaar.nlでどうぞ。 当店でのお支払いは 非接触決済、VISAカード、デビットカード、 MASTERCARD または昔ながらの現金で お願いしております。 当店の営業時間は毎日 午前12:00 ~ 01:00時およ っています。

所在地

クリックしてマップを表示

IPアドレスがGoogleマップに送信されます。

Burghardt van Den Berghstraat 96, 6512DP Nijmegen, オランダ

予約 する

+31243221235

予約リクエストはすぐ下のフォームで送信してください。当店からできるだけ早くご連絡します。

名前を入力してください。
メールアドレスを入力してください。
電話番号を入力してください。
Please enter a desired date.
Please enter a desired time.
Please enter the number of people.
メッセージを入力してください。
予約リクエストが送信されました。 早めにご連絡します。
予約リクエストの送信に失敗しました。

店の 営業時間

月曜日
12:00 午後 – 01:00 午前
火曜日
12:00 午後 – 01:00 午前
水曜日
12:00 午後 – 01:00 午前
木曜日
12:00 午後 – 01:00 午前
金曜日
12:00 午後 – 01:00 午前
土曜日
12:00 午後 – 01:00 午前
日曜日
12:00 午後 – 01:00 午前

利用可能な 支払いオプション

Events

Bottendaal Buiten Dinner Walk

Al lopend een 5-gangen diner geserveerd krijgen!

Wij ondernemers uit Bottendaal zitten ook nu niet stil. Elke zondag kun je bij ons door de wijk lopen en tegelijk een 5-gangen diner veroberen. Uitsluitend op voorverkoop. Tickets kun je kopen via de link:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/bottendaal-buiten-dinner-walk

Een ticket is 24,50 exc. servicekosten. Vegetarisch is ook mogelijk en kun je aanklikken bij de ticket verkoop!

Kerstmenu afhaal

Kerstmenu afhaal

verwen jezelf tijdens de kerstdagen

In samenwerking met Koken met Angelo, maken wij het een stuk makkelijker voor je tijdens de kerst. Stel je eigen menu samen uit deze top gerechten, geef je bestelling door en wij zorgen dat het bij je thuis bezorgd wordt. Met onze instructies kun je een restaurant waardig menu op tafel zetten!

De makkelijke maaltijd

De makkelijke maaltijd

Gun je zelf wat extra gemak!

Elke dag bieden bij de makkelijke maaltijd aan. Deze is vers bereid en zelf thuis makkelijk op te warmen via onze instructies. Deze week hebben wij spaghetti bolognese, boerenkool met stoof of een vegetarische lasagne. Voor slecht 6 50. Af te halen of in Nijmegen gratis te laten bezorgen.

bierpakketten

bierpakketten

man-vrouw pakket

Wij, Cafe de Kluizenaar en Cafe We gaan beginnen/eetcafe Wij ook, hebben de smaak te pakken van de samenwerking afgelopen zomer dus we gaan deze winter ook zeker positief tegemoet! Op dit moment hebben we een man of vrouw pakket. Mannenpakket: een mini bqq, een steak van 250 gram, een fles Natte Lore (hors saison) en een fles Cornet smoked (special edition), een dikke mug om je bier uit op te drinken. Het vrouwenpakket is een luxe strandtas gevuld met een fles rose, een reep chocolade van Tony met gluhweinsmaak, een tof windlicht en bij beide pakketten zit een tegoedbon van de kluiz en cafe we gaan beginnen t.w.v. 10 Euro elk! Reserveer je pakket; Remon 06-50927149 of Inge: 0641289314. Wij bezorgen deze bij je thuis. In Nijmegen is gratis, buiten Nijmegen in overleg. Houd onze socials en website in de gaten want iets met kerstpakketten ;)

Steun de zorg diner bon

Steun de zorg diner bon

Steun ons en Stichting Waalboog Nijmegen

Met deze actie steun je ons en doneren wij 10% van de opbrengst aan Stichting Waalboog zodat zij een groot feest kunnen organiseren als de bewoners weer omringd mogen worden door familie en vrienden.

Wil je graag meedoen aan deze actie of meteen een bon bestellen? stuur dan even een mailtje naar info@dekluizenaar.nl

Natuurlijk kun je deze bon na 1 juni bij ons komen inlossen. Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om voor het bedrag van de bon maaltijden af te halen van onze menukaart. Dit mogen ook lunchgerechten zijn. Geen zin om een hapje te eten? Wij zorgen ook voor verassing bierpakketten t.w.v. 30 Euro die je bij ons hiervoor af kan komen halen. Dit kan elke dag van de week, handig om van te voren vast te reserveren hiervoor maar niet noodzakelijk!

すべて 一目で

メッセージを送信してください。

名前を入力してください。
メールアドレスを入力してください。
電話番号を入力してください。
件名を入力してください。
メッセージを入力してください。
メッセージが送信されました。 早めにご連絡します。
メッセージの送信に失敗しました。
Twitter_Logo_Blue