Welkom bij de Kluizenaar

De kluizenaar speciaalbier en spijzen

预订

咖啡厅 | De kluizenaar speciaalbier en spijzen | Nijmegen

偷得浮生半日闲的午后,当然少不了美丽可口的甜点和香浓的咖啡。 香甜的糕点加上浓郁的咖啡,De kluizenaar speciaalbier en spijzen咖啡厅期待与您邂逅。

菜单

汇集多种美食,传承各地美味! 更有精致酒水任君选择!

愿您在此度过一个美妙的夜晚!

本店环境幽美,布置清新有格调,备受青睐。感兴趣的话,不要忘了订位哟! 您也可以通过邮箱地址: Info@dekluizenaar.nl 或 电话:+31243221235预订。 除借记卡、万事达卡、Visa卡 和 免触式银行卡外,我们还支持现金支付。 每天中午12:00 – 01:00,我们不见不散!

位置

单击以显示地图

您的 IP 地址将发送到 Google Maps。

Burghardt van Den Berghstraat 96, 6512DP Nijmegen, 荷兰

进行 预订

+31243221235

使用相关表格发送您的预订请求,我们将尽快作出回复。

请输入您的姓名。
请输入您的电子邮件地址。
请输入您的电话号码。
Please enter a desired date.
Please enter a desired time.
Please enter the number of people.
请输入您的消息。
您的预订请求已发送。 我们将尽快作出回复。
预订请求发送失败。

我们的 营业时间

星期一
12:00 下午 – 01:00 上午
星期二
12:00 下午 – 01:00 上午
星期三
12:00 下午 – 01:00 上午
星期四
12:00 下午 – 01:00 上午
星期五
12:00 下午 – 01:00 上午
星期六
12:00 下午 – 01:00 上午
星期日
12:00 下午 – 01:00 上午

可用 支付方式

Events

Bottendaal Buiten Dinner Walk

Al lopend een 5-gangen diner geserveerd krijgen!

Wij ondernemers uit Bottendaal zitten ook nu niet stil. Elke zondag kun je bij ons door de wijk lopen en tegelijk een 5-gangen diner veroberen. Uitsluitend op voorverkoop. Tickets kun je kopen via de link:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/bottendaal-buiten-dinner-walk

Een ticket is 24,50 exc. servicekosten. Vegetarisch is ook mogelijk en kun je aanklikken bij de ticket verkoop!

Kerstmenu afhaal

Kerstmenu afhaal

verwen jezelf tijdens de kerstdagen

In samenwerking met Koken met Angelo, maken wij het een stuk makkelijker voor je tijdens de kerst. Stel je eigen menu samen uit deze top gerechten, geef je bestelling door en wij zorgen dat het bij je thuis bezorgd wordt. Met onze instructies kun je een restaurant waardig menu op tafel zetten!

De makkelijke maaltijd

De makkelijke maaltijd

Gun je zelf wat extra gemak!

Elke dag bieden bij de makkelijke maaltijd aan. Deze is vers bereid en zelf thuis makkelijk op te warmen via onze instructies. Deze week hebben wij spaghetti bolognese, boerenkool met stoof of een vegetarische lasagne. Voor slecht 6 50. Af te halen of in Nijmegen gratis te laten bezorgen.

bierpakketten

bierpakketten

man-vrouw pakket

Wij, Cafe de Kluizenaar en Cafe We gaan beginnen/eetcafe Wij ook, hebben de smaak te pakken van de samenwerking afgelopen zomer dus we gaan deze winter ook zeker positief tegemoet! Op dit moment hebben we een man of vrouw pakket. Mannenpakket: een mini bqq, een steak van 250 gram, een fles Natte Lore (hors saison) en een fles Cornet smoked (special edition), een dikke mug om je bier uit op te drinken. Het vrouwenpakket is een luxe strandtas gevuld met een fles rose, een reep chocolade van Tony met gluhweinsmaak, een tof windlicht en bij beide pakketten zit een tegoedbon van de kluiz en cafe we gaan beginnen t.w.v. 10 Euro elk! Reserveer je pakket; Remon 06-50927149 of Inge: 0641289314. Wij bezorgen deze bij je thuis. In Nijmegen is gratis, buiten Nijmegen in overleg. Houd onze socials en website in de gaten want iets met kerstpakketten ;)

Steun de zorg diner bon

Steun de zorg diner bon

Steun ons en Stichting Waalboog Nijmegen

Met deze actie steun je ons en doneren wij 10% van de opbrengst aan Stichting Waalboog zodat zij een groot feest kunnen organiseren als de bewoners weer omringd mogen worden door familie en vrienden.

Wil je graag meedoen aan deze actie of meteen een bon bestellen? stuur dan even een mailtje naar info@dekluizenaar.nl

Natuurlijk kun je deze bon na 1 juni bij ons komen inlossen. Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om voor het bedrag van de bon maaltijden af te halen van onze menukaart. Dit mogen ook lunchgerechten zijn. Geen zin om een hapje te eten? Wij zorgen ook voor verassing bierpakketten t.w.v. 30 Euro die je bij ons hiervoor af kan komen halen. Dit kan elke dag van de week, handig om van te voren vast te reserveren hiervoor maar niet noodzakelijk!

一览 无遗

向我们发送消息。

请输入您的姓名。
请输入您的电子邮件地址。
请输入您的电话号码。
请输入您的主题。
请输入您的消息。
您的消息已发送。 我们将尽快作出回复。
消息发送失败。
Twitter_Logo_Blue